marți, 7 februarie 2017

Hai să fim serioşi..

Din când în când trebuie să spunem lucrurilor pe nume.
Este singurul mod în care ne putem trezi şi trece la treabă!
Să nu ne mai ascundem după deget în încercarea de a mulţumi pe toată lumea.
Să nu aprobăm orice scuză, orice motiv neîntemeiat (ca să nu zicem stupid) pe care oamenii îl inventează pentru a sări peste mese sau peste antrenament.
Adevărul este că indiferent că eşti fan Bodybuilding, Ciclism, Fotbal, Atletism... Golf sau Şah, nu vei realiza niciodată nimic dacă nu faci ceea ce trebuie, atât în materie de antrenament cât şi în ceea ce priveşte odihna şi alimentaţia.
Indiferent care sunt scopurile tale în materie de sport, nu îţi poţi atinge obiectivele cu jumătăţi de măsură.
Dacă mănânci astăzi sănătos, nu vei compensa pentru o săptămână de mâncat dezorganizat, la fel cum dacă faci un antrenament foarte dur şi reuşit, nu poţi compensa pentru celalalte antrenamente în care ai stat de vorbă, ai postat pe Facebook sau te-ai uitat la fundul tipei pe care o admiri dar pe care nu ai curajul să o abordezi.
Aşa că dă-ţi două palme (la figurat dacă e de ajuns sau la propriu dacă e cazul) şi treci la treabă.
Sigur ai idoli.
Crezi că idolii tăi au ajuns acolo unde sunt făcând compromisuri?
Arnold Schwarzenegger se antrena de 3 ori pe zi, mânca fiecare masă (deşi nu avea nici măcar frigider), muncea şi mai era şi student la Universitatea din California.
“Îngâmfatul” Cristiano Ronaldo vine primul la antrenament şi pleacă ultimul, asta după ce, în copilărie, era batjocorit din cauza faptului că era sărac.
Exemplele pot continua la nesfârşit.
Credeţi că oamenii ăştia nu au problemele oricărui om obişnuit?
Toţi au copii, facturi, părinţi, soacre, automobile care se strică, politicieni care fac abuzuri, zile mai puţin bune... dar la finalul zilei sunt tot oameni.
Ceea ce îi diferenţiază de majoritatea oamenilor care nu au succesul lor este atitudinea şi alegerile pe care le fac.
Aleg să facă ceea ce fac, zi de zi, pentru a deveni cei mai buni!!!
Aşa că, indiferent dacă vrei să fii sportiv de performanţă sau dacă doar ne urmăreşti pagină pentru puţină inspiraţie, află că rezultatele vor apărea în măsura alegerilor şi efortului depus.

Vă urăm tuturor să faceţi cele mai bune alegeri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu