sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Ne-am întâlnit şi de atunci…


Nu e nimic anormal să îţi doreşti să progresezi, să îţi îndeplineşti dorinţele, să fii acolo unde ţi-ai propus!

De când ne-am cunoscut totul a decurs neaşteptat de frumos, pe toate planurile, însă aici vorbind despre partea profesională!
Poate că MULŢI DINTRE VOI CARE NE URMĂRESC ACTIVITATEA NU ŞTIU de unde am pornit şi unde ne-a dus munca, pasiunea noastră comună Fitnessul, voinţa şi poate 1% norocul.
Cristi a ajuns să îşi lase meseria de poliţist pentru a profesa în domeniul Fitnessului! Pe scurt, a ajuns de la un poliţist GRAS la omul de pe coperta MEN’S HEALTH!
Mihaela a lăsat în dulap diploma de economist şi s-a focusat pe aceeaşi pasiune: Fitnessul.
Apariţiile noastre media, medaliile câştigate la Campionatele Naţionale de Fitness şi Culturism, activitatea noastră, aprecierea oamenilor sunt doar câteva dintre realizările noastre pentru care suntem extrem de fericiţi!
Wow??? Pentru noi chiar asta a fost…wow!
Şi că tot am ajuns la capitolul media, anul 2017 a început în forţă, căci în curând vom avea o nouă apariţie în revista Femeia :D
Noi am învăţat din propriile experienţe că putem realiza tot ce ne dorim atâta timp cât ne implicăm, muncim, învăţăm, dar mai şi pierdem sau ne sacrificăm!
Nu există lucru obţinut uşor, dar nici ceva imposibil! Crede că poţi şi vei putea!
Am făcut blogul cu scopul de a împărtăşi cu voi tot ceea ce ştim, cât ştim, cum ştim, nu suntem scriitori, nu vrem să facem din blog poveşti fără rost, ci doar să avem satisfacţia că am inspirat şi pe altcineva şi că am oferit tot ceea ce am putut!
Un an împlinit, cu sănătate, putere şi curaj să ieşiţi din zona de confort pentru a putea progresa!
La mulţi ani!

APARIŢII MEDIA
- Slab sau Gras
- Men's Health
- Shape
- Cosmopolitan

- Femeia













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu