miercuri, 18 ianuarie 2017

CUM ECONOMISIM TIMP ÎN BUCĂTĂRIE!

Timpul este cel care ne presează pe toţi, în zilele astea. Pentru asta, noi am găsit nişte modalităţi de a salva timp atunci când ne pregătim mâncarea pentru zilele urmatore.
Vă dăm câteva exemple, şi nu vă trebuie decât cumpărăturile făcute:
-          Pregătiţi ouă fierte sau omletă de seară şi lăsaţi-o crudă la frigider – câteodată noi o pregătim cu mai multe legume(ciuperci, ceapă, roşii, ardei gras), astfel nu mai pierdem timp dimineaţa la ora 6 când mâncăm micul-dejun
-          În weekend, gătiţi carne pentru 2 zile, de preferat la cuptor sau pe grătar – nu se strică două zile la frigider!
-          Pentru salate, tăiaţi mai multe legume şi băgaţi-le la frigider în recipiente diferite, astfel să vă faceţi propria salată, după preferinţe, în mai puţin de 2 minute

-          Când vă e poftă de alte legume, mix de legume, cumpăraţi amestecuri congelate, care se fac rapid pe foc – la tigaie sau la abur




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu